skip to Main Content

De Groep

Decoratieve streep

De Van Rooi Group heeft verschillende soorten vlees in de kuip. Letterlijk en figuurlijk, want met een keur aan bedrijven én locaties kunnen we iedere vleesvraag invullen. Ongeacht of u op zoek bent naar varkens-, rund- of kalfsvlees. En of u nu hele, halve of kwart karkassen zoekt of geportioneerde (convenience) vleesproducten wenst. De Van Rooi Group heeft tevens vestigingen in Servië (Belgrado), Montenegro en Cyprus. Een korte rondgang langs onze locaties en specialismen:

Gebouw Van Rooi Group

Van Rooi Meat

In Helmond arriveren dagelijks ruim tienduizend varkens voor de slacht. Na de ingebruikname van de nieuwe productiefaciliteit kan Van Rooi de productie opvoeren tot zo’n veertien- tot vijftienduizend varkens per dag. Ook vindt hier het verder uitbenen van onder meer hammen, schouders en middels plaats. De locatie heeft bovendien een aparte lijn voor de productie van bacon. Na de eerste verdeling vervoert Van Rooi de diverse onderdelen naar afnemers in de landelijke retail, vlees- en vleeswarenindustrie en groothandel. Omdat het transport grotendeels in eigen beheer plaatsvindt, kan Van Rooi Meat zelf de planning bepalen, de kosten beheersbaar houden en sturen op een duurzaam transport.

BEKIJK OOK WWW.VANROOIMEAT.NL >

Trailer met varkens

Veehandel M.A. van Rooi.

Veehandel M.A. van Rooi in Lieshout levert vooral biggen en zeugen. De veehandel zorgt tevens voor een continue aanvoer van varkens voor het slachthuis in Helmond. Samen met de inkopers gaan Martien en Addy Van Rooi letterlijk ‘de boer op’ om gesprekken met varkensboeren te voeren. Niet alleen om de aanvoer zeker te stellen, maar vooral ook om relaties met deze leveranciers aan te gaan en te verstevigen. Vanuit Lieshout exporteert Van Rooi tevens biggen, zeugen en varkens naar diverse landen binnen Europa. Dat gebeurt rechtstreeks vanaf de boer of vanaf de exportverzamelplaats.
.

BEKIJK OOK WWW.VANROOI.NL >

Verpakt bulk rundvlees

ProViande beef and veal

Proviande biedt hoogwaardig rund- en kalfsvlees. In overleg met de klant wordt gezocht naar de best passende rassen en leveranciers. In Nederland, maar ook daarbuiten. In de vestiging in Someren wordt het vlees verwerkt tot diverse kwaliteitsproducten, van ribeye tot T-bone steak. Onder meer met het programma Beter Leven garandeert Proviande hoogwaardig rund- en kalfsvlees met een constante kwaliteit.
.
.

GA NAAR DE HOMEPAGE >

Verpakken van vlees

ProViande Retail

ProViande is gespecialiseerd in het voorverpakken van vleesproducten. Denk aan soepballetjes, gehakt, steaks, karbonades, speklapjes, tartaar en biefstukken, maar ook aan specialiteiten zoals spiesen, gehaktbrood, ovenschotels en schalen vlees voor barbecue of gourmet. Naast regionale specialiteiten verpakt Proviande onder meer ook biologisch vlees. Doordat deze specialist voortdurend inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen – zoals meer bereidingsgemak, magere producten en zoutreductie – onderscheidt zij zich met een breed, innovatief assortiment.

BEKIJK OOK WWW.PROVIANDE.NL >

Back To Top