skip to Main Content

Kalfsvlees

ProViande verwerkt rosé kalfsvlees in diverse snitten. Zowel vers als bevroren en van karkassen en technische delen t/m geportioneerde vleesproducten. Alle kalveren worden rechtstreeks ingekocht bij regionale boeren, geslacht en in eigen beheer verwerkt. Hierbij focussen wij op:

  • Een veewaardig vervoer.
  • Een optimale voedselveiligheid, conform de HACCP-richtlijnen.
  • Een constante productkwaliteit.

DE KLANT CENTRAAL
Bij het verwerken en uitbenen van onze kalfsvleesproducten denken en werken wij altijd vanuit de klant. Wat zijn uw specifieke wensen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u het beste kalfsvlees ontvangt. De gewenste snitten en losse onderdelen kunnen in diverse kwaliteiten geleverd worden. Zorgvuldig verpakt en duidelijk geëtiketteerd, conform de etiketteerrichtlijnen én onze klantafspraken.

Neem contact op voor ons volledige snittenboek.

Kalveren in een stal met tractor

TRANSPORT
ProViande beschikt over een exportlicentie voor voedseltransport binnen én buiten Europa. Voor het transport naar Nederlandse, Belgische en Duitse klanten maken wij zoveel mogelijk gebruik van eigen, modern uitgeruste vrachtwagens. Voor het overige vervoer kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van transportbedrijven, die de producten onder de beste omstandigheden vervoeren.

Temperaturen van vlees

Kwaliteit

ProViande werkt volgens verschillende concepten die de gezondheid en het welzijn van de kalveren en runderen borgen en bijdragen aan een constante, hoge productkwaliteit.

Lees meer >

Back To Top