skip to Main Content

Visie en missie

ProViande produceert duurzaam, goed, betaalbaar en eerlijk vlees, dat voor een belangrijk deel uit de regio komt. In de geest van ‘boer tot bord’ streven wij continu naar het ontlasten van het milieu, het verminderen van onze transportbewegingen en het bevorderen van verse en gezonde voedingsproducten. Met het programma Beter Leven én door te werken volgens de eisen en richtlijnen van diverse sluitende kwaliteitssystemen garanderen wij hoogwaardig rund- en kalfsvlees met een constante kwaliteit. In onze vestiging in Someren wordt het vlees verwerkt tot diverse kwaliteitsproducten. Zowel vers als bevroren en van karkassen en technische delen t/m geportioneerde vleesproducten.

In overleg met onze klanten zoeken wij steeds naar de best passende rassen en leveranciers. In Nederland, maar ook daarbuiten. Bovendien bezoeken we onze boeren regelmatig, om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de markt en om de boeren te informeren over eventuele interne ontwikkelingen. Vragen worden altijd proactief beantwoord. Onze kwaliteitsdienst bezoekt de boeren eens per jaar, waarbij ook eventuele (aankomende) veranderingen in de regelgeving en de gevolgen hiervan worden besproken.

Foto van Rooi

100% TRANSPARANTE DIENSTVERLENING
We nodigen regelmatig afnemers uit voor een bedrijfsbezoek en/of een bezoek aan onze boeren. Zodat onze afnemers duidelijk inzichtelijk krijgen waar hun vlees vandaan komt en hoe het wordt verwerkt. Zo dragen wij zorg voor een 100% transparante dienstverlening.

Etende kalveren

Kalfsvlees

ProViande verwerkt rosé kalfsvlees in diverse snitten. Zowel vers als bevroren en van karkassen en technische delen t/m geportioneerde vleesproducten. Alle kalveren worden rechtstreeks ingekocht bij regionale boeren…

Lees meer >

Back To Top