skip to Main Content

Rundvlees

ProViande verwerkt rundvlees in diverse snitten. Zowel vers als bevroren en van karkassen en technische delen t/m geportioneerde vleesproducten. Onze runderen worden rechtstreeks ingekocht bij boeren in de regio (Brabant, Limburg) en bij diverse geselecteerde Franse boeren. Alle runderen worden in Nederland geslacht en in eigen beheer verwerkt. Hierbij focussen wij op:

  • Een veewaardig vervoer.
  • Een optimale voedselveiligheid, conform de HACCP-richtlijnen.
  • Een constante productkwaliteit.

DE KLANT CENTRAAL
Bij het verwerken en uitbenen van onze rundvlees denken en werken wij altijd vanuit de klant. Wat zijn uw specifieke wensen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat u het beste rundvlees ontvangt. De gewenste snitten en losse onderdelen kunnen in diverse kwaliteiten geleverd worden. Zorgvuldig verpakt en duidelijk geëtiketteerd, conform de etiketteerrichtlijnen én onze klantafspraken.

Snittenboek Koe

Limousin runderen in de buitenlucht

RUNDEREN
ProViande verwerkt voornamelijk Holstein runderen. Dit zeer bekende sterke ras zorgt voor een prachtige marmering van vet, die tijdens het bakken wegsmelt en het vlees een heerlijke, intense smaak geeft. De Holstein runderen van ProViande grazen in geselecteerde natuurgebieden, waar ze alle rust krijgen die ze nodig hebben. Het resultaat is heerlijk mals rundvlees van de hoogste kwaliteit.

TRANSPORT
ProViande beschikt over een exportlicentie voor voedseltransport binnen én buiten Europa. Voor het transport naar Nederlandse, Belgische en Duitse klanten maken wij zoveel mogelijk gebruik van eigen, modern uitgeruste vrachtwagens. Voor het overige vervoer kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid netwerk van transportbedrijven, die de producten onder de beste omstandigheden vervoeren.

Bewerken van rundvlees, vacuum rundvleescomponent
Foto van Rooi

Visie & Missie

ProViande produceert duurzaam, goed, betaalbaar en eerlijk vlees, dat voor een belangrijk deel uit de regio komt. In de geest van ‘boer tot bord’ streven wij…

Lees meer >

Back To Top